E-learning is voor velen een fijne manier van zelf- en bijscholing. Zij kunnen op een zelf gekozen moment en tempo de lesstof bekijken en leren. Het aspect van eigen tempo en maatwerk spreekt mij enorm aan.

Naast de gewone e-learning van THAR (www.tharonline.nl) is er ook gewerkt aan speciale maatwerkprojecten voor een bedrijf. Hierbij leren nieuwe werknemers het bedrijf in een notendop kennen en krijgen ze informatie voordat ze hun eerste werkdag hebben. Zo staat er altijd een tijdlijn met de mijlpalen van het bedrijf centraal, een organigram en alle afdelingen met de bijbehorende werkzaamheden in de cursus.

Een van de maatwerkprojecten die ik gedraaid heb, is die van Gartner. Hiervoor zijn er ook gesprekken bij het bedrijf zelf geweest en op locatie foto’s en een VR-tour gemaakt.

Een foto voor de VR-tour
Begin van de tijdlijn van Gartner